Tomhet

Reningsverk och handsprit

Publicerat: 2016-01-01. Taggat:

Inristningar på en gammal vägg

Idag har vi sannerligen inte gjort många knop. Fram till 16 spenderades dagen i lägenheten och under pergolan på takterassen.

När solen närmade sig berget i väster tog vi oss förbi golfklubben till Playa de Tapahuga. Där väntade ett reningsverk och en stenig strandremsa. Vid ett övergivet hus intill stranden stod några parkerade husbilar och ur en bilstereo pumpade Bob Marley.

På vägen hem pallade jag några apelsiner från golfbanan och Z råkade tömma en hel handspritflaska i sin rygga. Strax före 19 gled vi in på stans enda öppna kafé omgivna av en air av läkarsprit. Idag var stan om möjligt än mer stängd än igår. Los Castaños verkar dock för det mesta hålla fanan högt. Paret som vi träffade på taket igår råkade komma förbi och slog sig ned vid vårt bord. En av dom hade börjat morgonen med en nätt liten springtur upp till Targa och tillbaka. Genast kändes vår inställning till semester ganska chillax. Imorgon ska vi försöka få tag på en bil så att vi kan dra en raggarrunda runt ön. Skam den som ger sig!